Приглашаем фишинг и спам(почта/соц.сеть/мессенджер) экспертов для переговоров.
Для обращения необходимо написать в обратную связь
Тема: Сотрудничество
Скрыть

Правильная ссылка на hydra hydra2planet com


 • 17/02/2022 в 05:19 ТС   Hoqyr (Модератор)
  20 сделок
  693 лайков
  Уважаемые пользователи, в связи с прекращением поддержки доменов v2 сайт будет открываться по адресам:

 • 17/02/2022 в 19:33 Ijiky
  13 сделок
  62 лайк
  Ссылка НА Гидру : Гидра COM Гидра Официальный сайт

  Заедно с консултациите, свързани с кризи, ние предлагаме при желание и лесно пренасочване към терапия. Hydra ще те консултира, също ако вече работиш в сферата на проституцията, ако започваш работа в Германия или гидра Берлин, ако искаш да смениш работата си, както и на други подобни теми. В Hydra може да говориш спокойно за твоята ситуация. Кога, къде, как да си плащам данъците?

  Дали темите са свързани с проституцията (двойнствен живот, стигма и други или просто произлизат от други теми и ситуации, Hydra ти предлага професионална помощ и подкрепа при решаването. Това телеграмм може да бъде под формата на разговори, които имат за цел да облекчат и намалят тревогите или да бъде дългосрочна консултация и подкрепа. Hydra предлага анонимна и безплатна консултация, свързана с ориентирането ти към желаната от теб работа. Hydra предлага консултации, за да може те да преразгледат своето мислене и да променят позицията си спрямо проституцията и по този начин да могат да дадът други отговори на техните деца, майки, сестри или партнъори. Всичко това правим само с твоето съгласие.

  Ние ще те консултираме на правни теми, свързани с правото ти на социални помощи (ALG I и II, здравни осигуровки, детски надбавки и други), както и правни въпроси, свързани с миграция и чужденци. Моля, преди това се гидра обадете предваритено на номер. Ние ще те информираме за твоите права, ще те пренасочим към организации, които могат да те защитят и ще те придружаваме при следващите стъпки.

 • 18/02/2022 в 00:38 Hezusin
  10 сделок
  41 лайк
  Уставный. Ссылка на hydra или гидра. Приходи и бери! Гидра площадка нового поколения! Готовые закладки онлайн в городах России, ссылка http hydraruzxpnew 4 af onion com. КАК Зайти НА Hydra Onion:сайт:Официальная Ссылка:Зеркало TOR, Hydra Купить Закладку сайт. У нас люди из-за страха, нищеты и кризиса начали верить, что коронавирус дело рук рептилойдов, а Билл Гейтс при помощи. Гидра - крупнейший маркетплейс в даркнете, где можно приобрести товары и услуги, которые нельзя купить в обычном интернете по причине их незаконности.
  Hydra Onion ссылка сайт Гидра 2021 Оригинал вход
 • 18/02/2022 в 15:53 Ebeleho
  EB
  23 сделок
  63 лайк
  Итак, Гидра это бесплатный кроссплатформенный интерактивный дизассемблер и декомпилятор с модульной структурой, с поддержкой почти всех основных архитектур ЦПУ и гибким графическим интерфейсом для работы с дизассемблированным кодом, памятью, восстановленным. Hydra и проектът Akute Traumahilfe са тук, за да ти предложат и дадат подкрепата, от която имаш нужда и искаш.
 • 19/02/2022 в 01:02 Kemuba
  22 сделок
  66 лайк
  Ще получиш подкрепа и при търсенето на решение и отговори на всички въпроси, които си задаваш, преди да предприемеш конкретни действия и стъпки. Когато кризата не може да бъде спряна от собствената ни глава и от нас самите, тогава ние хората имаме нужда от помощ. Ние можем да те консултираме и да отговорим на въпросите ти на теми, свързани с професионална и сигурна работа. Ако търсиш алтернатива за работата ти като секс-работник/чка, искаш да се промениш в личен и професионален план, искаш да спреш с работата ти в сферата на проституцията, ние в Hydra ти предлагаме: Съставяне на индивидуален план и поясняване на следващите стъпки.
 • 19/02/2022 в 13:14 Bomul
  11 сделок
  29 лайк
  Натоварващи и трудни житейски ситуации могат да сполетят всеки. При нас може да получиш информация, свързана със закона за защита на проституцията. Всеки втори и трети четвъртък в месеца от 17:00 до 20:00 часа. Hydra предлага правни консултации за всички секс-служители и секс-служителки на различни теми, свързани с правата.
 • 19/02/2022 в 16:17 Oxemaqog
  OX
  9 сделок
  77 лайк
  Повече информация и контакт: Ние консултираме жени, които са преживели насилие, експлоатация, или са били жертва на трафик на хора. Ние ще ти помогнем да потърсиш правата. По принцип този тип консултация, при която целта е ориентиране към подходящата за теб работа, се състои от една социална работничка, една секс-работничка и нашия счетоводител. Консултациите са направени от Herr Liebig, счетоводно бюро Basic.